oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Tratament izodrenant cu bandaje

Coadjuvant in tratamentul adipozitatilor difuze si ale celulitei edematoase (de la stadiul II la stadiul IV)

FRECVENTA: De 2 ori pe saptamana

DURATA TRATAMENTULUI: 70/80 minute

Scurta descriere a produselor folosite in efectuarea acestui tratament

  • Scrub Lipocaffeina - Scrub de corp cu actiune de curatare, stimulanta si reductoare. Pe baza de granule din samburi zdrobiti de migdale, ulei de germeni de grau si extract de cafea verde. Inlatura celulele moarte lasand pielea curata si neteda. Pregateste pielea pentru a absorbi substantele functionale din celelalte produse ale liniei Lipocaffeine.
  • Crema Adicaffeina - Crema pentru masaj coadjuvanta in tratamentul adipozitatilor localizate. Produs cosmetic formulat pentru localizarile trigliceridice care nu sunt insotite de celulita. Pe baza de derivati xantinici si alge laminare.
  • Lipocaffeine Lotiune drenanta - Sinergia dintre extractele fluide pure 100% de: quercia marina, castan salbatic, iedera si centella, imbogatite cu extract de cafea, melisa si lamaie. Are o puternica actiune drenanta si reductoare. Ideala pentru tratamentele pregatitoare si pentru cele in care se folosesc bandajele.
  • Ulei Lipocaffeina - Caracteristici: prezenţa extractului de cafea combinat cu uleiurile esenţiale de portocal amar şi lămâie joacă un puternic rol antioxidant, anticelulitic şi de drenare. Ingrediente active: Ulei de soia, ulei de cafea, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ulei esenţial de portocal amar şi lămâie.

Este indicat consumarea ceaiurilor de depurare pe toata perioada tratamentellor deoarece in afara faptului ca este un tratament liporeductor este si detoxifiant.