oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Reflexoterapie

reflexoterapie jolie salon

Cum actioneaza?

Reflexoterapia este stiinta zonelor reflexogene ale organismului, situate pe suprafata corpului,in general la distanta fata de organul pe care il reprezinta. Zonele reflexogene sunt anumite puncte nervoase, ce se afla in interdependenta cu anumite parti indepartate ale corpului.

Prin masajul efectuat asupra unei zone reflexogene, se obtine o mai buna irigare sanguina a acesteia si totodata a organului cu care aceasta zona este in interdependenta. Cum functioneaza acest act reflex inca nu poate fi explicat stiintific, insa el functioneaza si este dovedit de rezultatele obtinute.

Masajul aplicat zonei talpii obtine cele mai bune rezultate. Zona palmei este folosita doar in cazuri deosebite si asta pentru ca palma este mai rezistenta si mai putin sensibila fata de talpa.

Reflexodiagnosticul

Consta in reperarea si interpretarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene, combinat cu informatiile primite din dialogul cu pacientul.

Zonele reflexogene devin dureroase la presiune din cauza depunerilor de toxine ce au drept consecinta o proasta circulatie sanguina si nervoasa. Examinarea zonelor reflexe trebuie facuta cu mare atentie, deoarece unele zone pot fi dureroase datorita unor afectiuni locale (bataturi, tumori, traumatisme, malformatii, boli dermatologice). Reflexoterapeutul nu trebuie sa se substituie total medicului closicist, ci trebuie sa fie constient ca el practica alta metoda de tratament (nemedicamentoasa), care poate avea efecte favorabile acolo unde medicina clasica a esuat.

Ce afectiuni trateaza?

Reflexoterapia poate fi folosita in tratarea unui numar foarte mare de afectiuni. Daca acestea sunt tratate sau ameliorate, depinde de gravitatea afectiunii si de modul in care organismul raspunde la terapie. Dintre afectiunile frecvent tratate de aceasta terapie fac parte: criza de sciatica, chisturile ovariene, guta, artrita, circulatia periferica proasta, afectiunile provocate de stres, insomniile, reglarea tranzitului intestinal, nodulii tiroidieni, hepatita.

Efectele tratamentului In reflexologie se considera ca depunerile de toxine sunt principala cauza a imbolnavirii curente. Putem spune ca depunerile de toxine in zonele reflexogene ne indica o defectuasa functionare a organului aflat in corespondenta si nu invers. Principalii factori care conduc la aceasta acumulare nociva a toxinelor sunt: modul de viata, de alimentatie, starea psihica, mentala, circulatia sanguina etc. Masajul zonelor reflexe descongestioneaza musculatura si stimuleaza circulatia sangelui in organele corespondente zonelor masate, obtinand astfel eliminarea rezidurilor toxice si alimentarea cu substante energetice si regeneratoare.

In cat timp se obtin rezultate? Numarul de sedinte necesare pentru un tratament variaza in functie de gravitatea afectiunii. In cazul afectiunilor acute, ameliorarea se produce dupa 5-6 sedinte de reflexoterapie (uneori si mai repede), iar vindecarea dupa cateva saptamani maxim o luna (tratament zilnic). La afectiunile cronice efectele se obtin dupa 3 luni de tratament (zilnic). Durata unei sedinte este de 30-40 minute , acestea putand fi efectuate zilnic sau o data la doua zile, costul unei sedinte fiind de aproximativ 30-40 RON.

Contraindicatii Reflexoterapia este contraindicata in putine cazuri, precum:

  • pacientilor care prezinta leziuni dermatologice la nivelul talpii;
  • gravidelor;
  • pacientilor cu ulcer varicos.
  • in cazul pacientilor care au suferit un infarct, sedinta de reflexoterapie poate fi efectuata, ocolindu-se punctele care au legatura cu inima.

Recomandari pe durata terapiei Este indicat ca pe durata terapiei pacientul sa urmeze o alimentatie sanatoasa, sa faca cat mai multa miscare, sa renunte sau sa limiteze viciile (cafea, tutun, alcool), sa opteze pentru incaltaminte lejera si haine din materiale naturale (in, bumbac, matase, lana).