oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Masaj cu roca vulcanica

Reprezintă o noutate în domeniul tratamentelor şi masajelor antistres. Masajul cu roci are funcţie de echilibrare energetică a corpului.Masajul se realizează cu ajutorul celor 54 de roci de origine vulcanică,ele fiind încalzite în prealabil.pentru executarea masajului.

Masajul a fost preluat din cultura de întreţinere,relaxare şi vindecare a amerindienilor bazându-se pe disciplinele orientale conform cărora de-a lungul canalului central al corpului , sunt prezente cele 7 chakre. Conform teoriei chakre-lor energia, este distribuită în organism prin mai multe meridiane energetice. Masajul cu roci vulcanice reprezintă o metodă eficientă de relaxare şi echilibrare a energiilor din corp neavând totuşi nici o legatură cu tratamentele cu bioenergie.

Echilibrearea energetică este necesară oricărei persoane pentru a preveni cumulul de tensiuni la diferite niveluri ale corpului ,iar prin aceasta terapie înlaturăm apariţia unui dezechilibru datorat unui exces de flux energetic,sau, contrar ,unui flux diminuat.Prin poziţionarea rocilor încălzite pe punctele cheie ale meridianelor ,ele devin porţi de intrare sau ieşire,realizându-se o amplă legatură între partea superioară si cea inferioară a corpului.

Datorită tehnicilor utilizate, tensiunile musculare vor dispărea, instalându-se relaxarea profundă iar anxietatea va face loc unei stări mentale pozitive ,se va induce o stare de calm şi plenitudine,stare ce se va menţine pe parcursul întregii zile , timp în care se va instala buna dispoziţie. Masajul cu roci vulcanice este o modalitate eficientă de eliminare a stărilor de insomnie , agitaţie nocturnă ,perturbări ale somnului precum şi eliminarea problemelor de concentrare matinale.