oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Masaj

 masaj jolie salon

Masaj terapeutic - relaxare - anticelulitic

Masajul reprezinta cea mai veche forma de terapie, al carei efect a fost descris de Hipocrat,parintele medicinei, prin expresia "vis medicatrix naturae",ceea ce inseamna ca stimuleaza fortele naturale de vindecare ale organismului.

Masajul mentine starea de sanatate , reda tineretea , reface organismul ,lupta contra imbatranirii , reduce celulita , stimuleaza circulatia si eliminarea toxinelor, are un rol esential in relaxare si refacerea confortului psihic.

MASAJUL ANTICELULITIC este un remediu natural de combatere a celulitei ,ce se aplica pe zonele afectate prin manevre energice , adresate stratului profund al pielii-hipoderma. Celulita este determinata de o acumulare de toxine , grasimi si lichid in adipocite ,in diferite stadii .Masajul anticelulitic poate elimina aceste probleme,ajutand la micsorarea stratului de grasime , la eliminarea toxinelor si a surplusului de lichid,.in combinatie cu creme anticelulitice profesionale.Efectul este sporit de folosirea tehnicilor speciale de impachetat anticelulitice care dau un nou profil corpului.

MASAJUL DE RELAXARE SI TONIFIERE este cel mai preferat in zilele noastre, deoarece la tot pasul intalnim persoane obosite, stresate,care au o viata agitata.Relaxarea este modalitatea de a ajuta corpul sa se destinda, de a detensiona nervii, de a elibera contracturile musculare si de a deconecta creierul.Uleiurile aromate si muzica relaxanta ,insotite de manevre profesioniste intr-o atmosfera calda, va ajuta sa regasiti forta de a merge mai departe.

MASAJUL REFLEXOGEN SAU REFLEXOTERAPIA este o metoda naturista , neinvaziva, empirica , cu actiune complexa, de evaluare si imbunatatire a starii de sanatate a organismului prin masarea si presarea anumitor zone ale corpului unde sunt reprezentate toate organele si componentele anatomice .Prin aceasta practica veti obtine o stare de sanatate imbunatatita, sustinuta de o profunda relaxare fizica si psihica,optimizarea proceselor de coordonare din organism, precum si eliminarea toxinelor.