oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Programul de dimineata - energie pentru toata ziua

Dr. Oz: Programul de dimineaţă care-i dă energie pentru toată ziua

Dacă te întrebi de unde are atâta energie celebrul Dr. Oz află că programul lui de dimineaţă este unul strict şi-l ajută să-şi înceapă ziua cu dreptul.

Majoritatea dintre noi îl îndrăgim pe Dr. Oz pentru ca oferă sfaturi practice şi uşor de urmat atunci când ai o anumită problemă. Cum ne spune el ce trebuie să mâncăm şi ce nu ar trebui să consumăm niciodată ... dar, nu cred că nu te-ai întrebat vreodată oare ce face el în timpul lui liber, dacă respectă sau nu aceste sfaturi.

Am aflat de pe blogul său care este programul lui în fiecare dimineaţă. Pe lângă faptul că face cu regularitate cure de detoxifiere cu sucuri verzi (poţi să vezi dovada în poza de mai jos) şi are grijă la alimentele pe care le consumă, Dr. Oz îşi începe fiecare dimineaţă cu un set de exerciţii de yoga.

Iată care este programul lui de dimineaţă:

1. De anul acesta şi-a propus să nu mai amâne alarma de la telefon

Una dintre rezoluţiile pentru acest an este aceea de a nu mai amâna alarma la telefon. Dacă obişnuia să facă frecvent acest lucru, acum s-a hotărât să pună telefonul departe de pat pentru ca ori el, ori soţia lui să fie nevoiţi să se ridice pentru a-i opri alarma. De ce? Pentru că acele câteva minute pe care le dormi iepureşte nu fac deloc bine şi nu ai nevoie de ele. Este de preferat să te culci mai devreme cu 15-20 de minute şi atunci vei beneficia într-adevăr de efectele benefice ale somnului de calitate.

Un alt truc pe care îl aplică Dr. Oz dimineaţa este acela de a-şi da ceasul cu 15 minute înainte, astfel încât dimineaţa la trezire să creadă că este în întârziere. "De obicei sunt mult prea somnoros dimineaţa la trezire ca să-mi amintesc de acest aspect", spune el amuzat.

2. Îşi face exerciţiile de îndată ce s-a ridicat din pat

După ce se ridică din pat, Dr. Oz are obiceiul de a-şi face exerciţiile, un program pe care-l respectă cu stricteţe de ani buni. Iată AICI un filmuleţ cu setul de exerciţii pe care le face!  Tot el spune că atunci când îl aşteaptă o zi grea şi lungă la muncă, ritualul de exerciţii combina foarte multe mişcări de yoga care-l ajută să se concentreze mai bine la serviciu şi să aibă mai multă energie. El susţine că programul lui de exerciţii îl ajută să se trezească dimineaţa mult mai bine decât un duş rece.

3. Nu sare niciodată peste micul dejun

Dr. Oz nu sare niciodată peste micul dejun, deci ţine cont de sfaturile oferite de el şi alţi specialişti invitaţi în emisiunea lui. Nu uită niciodată de micul dejun pentru că stimulează metabolismul, măreşte capacitatea de concentrare, creşte nivelul de energie şi îmbunătăţeşte starea psihică. Dacă nu obişnuieşti să mănânci dimineaţa, riscul de a avea un metabolism lent şi de a te îngrăşa este unul mult mai ridicat. În plus, sărind peste micul dejun vei fi tentată să faci tot soiul de alegeri alimentare care mai de care mai nesănătoase pe parcursul zilei.

4. Dacă nu are timp să ia micul dejun acasă îşi ia ceva rapid la pachet

Specialistul a specificat în postarea sa că tot timpul încearcă să-şi aducă micul dejun de acasă, în cazul în care pleacă în grabă. Alimentul preferat pentru micul dejun este iaurtul care are grijă de sănătatea colonului, ferindu-l chiar şi de cancer. De asemenea, potrivit specialistului, iaurtul creşte imunitatea, este o sursă excelentă de proteine şi asigură o mai buna absorbţie a unor nutrienţi esenţiali, cum ar fi calciul şi vitamina B12.

Ce este celulita?

Celulita se întâlneşte mai ales la femei. Ţesutul conjunctiv care înconjoară celulele protectoare ale epidermului inferior este mult mai moale şi mai slab la femei decât la bărbaţi. În mod constant, mai ales în timpul pubertăţii, pielea trebuie să se adapteze transformarilor corpului. Cele mai mari solicitări pentru elasticitatea acestui organ apar în timpul sarcinii.

Grăsimea se adună în celulele epidermului inferior atunci când elasticitatea ţesuturilor scade. Acestea se pot mări până la de zece ori volumul lor original, ieşind înafară până aproape de suprafaţa pielii: aşa apare imaginea tipică a celulitei, pielea cu aspect de coajă de portocală.

Factorii care determină apariţia celulitei se intensifică atunci când balanţa dintre procesele de depozitare şi cele de ardere a grăsimilor din organism se dezechilibrează: când corpul primeşte mai multă energie din alimente decât poate el folosi. Surplusul de grăsimi va fi depozitat la femei mai ales în zona coapselor, a şoldurilor şi a şezutului. Pe lângă aspectul neplăcut, celulele umplute cu grăsimi au şi un efect mecanic negativ: ele apasă asupra vaselor sanguine şi limfatice periferice fine. Circulaţia redusă conduce la diminuarea oxigenării celulelor, şi a transportului de lichid celular şi de reziduuri ale metabolisumlui înafara acestora.

Un rol cheie în acest sens îl au hormonii feminini. Estrogenul determină nu doar elasticitatea ţesutului conjunctiv, ci influenţează şi tiparul de distribuire a grăsimilor.

Modificarea activităţii hormonale, aşa cum se întâmplă la pubertate, în timpul sarcinii şi la menopauză, împreună cu ciclul şi anticoncepţionalele, determină o depozitare mai mare a apei în organism, fapt care creşte şi tendinţa de celulită.

Apariţia şi dezvoltarea celulitei este un proces complex. Tendinţa naturală a constituţiei personale de formare si dezvoltare a celulitei poate fi incetinita sau estompata printr-o ingrijire adecvata si un mod de viata sanatos - miscare si alimentatie sanatoasa.