oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Nutritie

Fie că este vorba despre culturism sau fitness, sau demersul de a slăbi sau a crește în greutate, ideea de a respecta o dietă este, fără niciun dubiu, un act de voință și de implicare totală, fără de care succesul se va lăsa așteptat. Primul câștigător al Mr.Olympia, Larry Scott spunea că ”90% în culturism este reprezentat de nutriție”. Sigur, a ține o dietă presupune evitarea unor greșeli frecvente, care în final pot ruina efortul sportivului. Iată 10 astfel de greșeli întâlnite în dieta unui sportiv:

1. Să mănânci prea mult atunci când îți dorești să acumulezi masă musculară nu este o idee prea bună, pentru că mai devreme sau mai târziu cantitatea mare de calorii se va transforma în grăsime.

2. Mulți dintre cei care țin o dietă nu au suficientă răbdare sărind de la o dietă la alta fără a da nicio șansă planului inițial.  O dietă are nevoie de cel puțin o lună de zile pentru a-și demonstra eficacitatea.

3. O altă greșeală frecventă este aceea de a nu avea o zi în care se poate trișa. Sub aspect psihic, această zi este foarte importantă oferind resurse pentru a continua dieta.

4. O dietă eșuează, de cele mai multe ori, atunci când este planificată defectuos. Dieta trebuie privită ca un ansamblu unitar alături de un program eficient de antrenament.

5. O situație care generează eșecul este aceea în care cel care vrea să slăbească nu mănâncă suficient. Organismul nu distinge între reducerea moderată a numărului de calorii și înfometare și ca atare va reduce rata metabolică pentru a combate deficitul caloric și pierderea greutății.

6. Este necesar să ții un jurnal al tipurilor și cantităților alimentelor și suplimentelor consumate, precum și conversia acestora în calorii cu ajutorul unui tabel cu informațiile nutriționale.

7. Nu este indicat să ții diete pe care le găsești prin tot felul de reviste, ci mai degrabă folosește-le ca pe un ghid de principiu. Dieta este o chestiune individuală așa cum fiecare individ este unic.

8. Atunci când ții o dietă, evită consumul de alcool. Alcoolul aduce un surplus de calorii pe care organismul le metabolizează în grăsime.

9. Nu face modificări foarte mari dintr-o dată. Lasă timp organismului pentru a se obișnui cu noua dietă.

10. Una dintre cele mai grave greșeli este consumul insuficient de apă. Lipsa apei poate crea senzația de foame și conduce la deshidratare. Apa este responsabilă atât de detoxifierea organismului cât și de buna funcționare a acestuia.