oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Radiofrecventa faciala

RADIOFRECVENTA (RF System) este una dintre cele mai noi si mai importante terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate uimitoare in terapii precum liftingul facial si in combaterea celulitei. RADIOFRECVENTA este un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii. Tehnologia sa, folosita de mult timp in chirurgie, a fost adaptata pentru a fi utilizata in saloanele de infrmusetare.

 

Ce este tehnologia tripolara?

Este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii (atat faciale cat si corporale). Tratamentele tripolare sunt singurele care pot trata combinand energia undei de radio-frecventa (RF) unipolare cu cea bipolara.

Durata sedinta: 15 min

Fermitate si reconturare faciala

Deoarece pielea este supusa continuu efectelor mediului inconjurator, tesuturile conective incep sa cada cauzand riduri si alte semne ale inaintarii in varsta.
Fibrele elastice ale pielii - colagenul si elastina - sunt produse de o celula a pielii numita fibroblast. Energia RF stimuleaza aceste fibroblaste dupa cum urmeaza:

  • energia RF Tripolara penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sant fixate fibrele de colagen. Incalzirea locala cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si in acelasi timp stimuleaza metabolismul fibroblastelor accelerind producerea de noi fibre de colagen si elastina.
  • contractia fibrelor de colagen si regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sanatos si intinerit.

Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

Studii clinice au dovedit imbunatatirea fermitatii, elasticitatii si tonusului pielii, precum si atenuarea ridurilor pe toate tipurile de piele.

Tehnologia TriPollar RF poate rezolva toate aceste probleme efectiv, dar bland, nefiind o metoda invaziva, putand inlocui cu succes, lifting-urile faciale.