oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Detox foot spa

 

DETOX FOOT SPA  este un tratament de bio-energizare si  autodezintoxicare naturala a organismului ce presupune curatarea de toxine.
Metoda externa de detoxifiere, indeparteaza toxinele din corp la nivelul  picioarelor.
Corpul se detoxifica in timp ce sunteti asezati comod cu picioarele in apa  calda,in timp ce procesul de curatare ionica genereaza o serie de ioni negativi  si pozitivi care atrag particulele toxice de sarcini opuse.
Cum corpul uman contine 70% apa, DetoxSpa este o extensie externa a apei din  interiorul corpului care sprijina detoxifierea naturala.
In timpul  sedintelor apa se va colora in culori diferite, fiecare culoare fiind in  legatura directa cu organul a carui detoxifiere este accentuata: Galben -  verzui = toxine provenite din: tract urinar (rinichi, vezica urinara), tractul  genital. Portocaliu = toxine eliminate de la nivelul incheieturilor. Maro  = toxine provenite din : ficat, edeme, tutun, resturi celulare Negru = toxine  ce vin de la: ficat , astm, alcool Verde inchis = toxine din: vezica biliara,  tulburari vasculare, sistem imunitar slabit Spuma alba (ori pete albe) =  toxine din: limfa, intestin dereglat, alergii cutanate, insomnie Pete negre =  metale grele, diabet Pete rosii = toxine din cheaguri de sange 

Cand este indicata detoxifierea organismului? 

Persoanele care prezinta o acumulare de toxine in organism au urmatoarele  simptome: 

 • simt un gust amar in gura dimineata si au o halena (respiratie) urat  mirositoare;
 • au limba incarcata dimineata;
 • prezinta dureri de cap, ameteli si se simt obosite, oricat de putin ar  munci;
 • sunt apatice, astenice, fara vitalitate, chiar daca se hranesc  suficient;
 • aceste persoane sunt nervoase si au o stare permanenta de iritabilitate si  stres, sunt confuze si isi pierd capacitatea de concentrare;
 • au o stare de somnolenta permanenta, se trezesc greu dimineata si simt mereu  nevoia de a dormi, indiferent ca se odihnesc mult;
 • prezinta tensiune crescuta;
 • au o imunitate scazuta si se imbolnavesc des;
 • tulburari digestive: constipatie, balonari etc. 

Ce este detoxifierea prin osmoza cu aparatul detox foot spa ?

Viata sanatoasa a oamenilor depinde de balanta electricitatii in corp. O persoana sanatoasa trebuie sa aiba 80% electricitate negativa(ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva(ioni pozitivi).Corpul uman este intr-un fel ca un magnet urias care atrage si depoziteaza toxine.Unele dintre aceste toxine sunt metale grele,depozite de colesterol, acid uric, grasimi oxidate partial si o gama larga de chimicale care se gasesc in apa, aer si alimente.
Detoxifierea purgativa este o detoxifiere externa care indeparteaza toxinele prin talpile picioarelor.Procesul de curatare prin ioni genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi care atrag si se ataseaza de particulele de toxine incarcate cu o polaritate opusa si se elimina din organism prin piele.Aceasta este o cale foarte eficienta de a elimina acumularile de toxine, indifferent de ce regiune a corpului ar fi ele localizate.
Procesul de curatare prin ioni este o excelenta metoda de curatare pentru detoxifierea organismului prin imbaierea picioarelor in apa calda in timp ce se folosesc ioni pozitivi si negative ce provin de la un generator de ioni.Acest process este cunoscut sub denumirea de electroliza.
 Tratamentul prin ION DETOX este recomandat in special pentru: circulatia sangvina si probleme legate de o circulatie necorespunzatoare, varice, celulita, dureri ale articulatiilor, obezitate, indigestii, toxicitati ale ficatului si rinichilor care determina o functionare necorespunzatoare a acestora, toxicitate cu metale grele, alergii, migrene, sinuzite. Dupa un tratament cu ION DETOX este recomandat drenajul limfatic pentru o mai buna functionare a organismului si o eliminare mai rapida a toxinelor.

detoxifiere-detox-spa
 
Avantajele utilizarii acestei metode de detoxifiere
 • Tratament relaxant, cu efecte vizibile inca de la prima sedinta;
 • Detofixierea accentuata a corpului, scaderea colesterolului si a acidului uric (guta);
 • Re-echilibrarea campului bio-energetic si stimularea autodezintoxicarii, cresterea imunitatii;
 • Reglarea metabolismului si imbunatatirea circulatiei, in mod special a celei periferice;
 • Reducerea transpiratiei si a mirosurilor neplacute (picioare);
 • Reduce si elimina acneea
 • Procedura pasiva, nu presupune efort;
 • Poate fi aplicat la orice varsta.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat ION DETOX urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereti clientei sa strecoare picioarele in recipientul cu apa calduta cu solutie salina si sa se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament ION DETOX.

Contraindicatii detox spa:
- sarcina
- transplant renal
- diabet,rani deschise in talpa
- persoanelor ce se afla sub tratament chimioterapie
- celor cu pacemaker cardiac.