oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Electrostimulare

Ce este electrostimularea?

Electrostimularea musculara, aceasta revolutionara procedura, a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In centrele de frumusete, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extreme de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.
Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze.Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv , expertii evaluand ca30-45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Efectele electrostimularii sunt vizibile dupa maxim 3 sedinte efectuate intensiv. Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile. Dupa efectuarea sedintei de electrostimulare trebuie sa fiti data cu o crema anticelulita tratament care va actiona timp de minim 2 ore. Este indicat sa se bea minim 1,5 l lichid / zi in timpul tratamentului pentru a se elimina toxinele.

Rezultate: Dupa 12-15 sedinte puteti pierde pana la 5 cm in circumferinta si pana la 2 numere la haine. Combinate sedintele de electrostimulare cu o disciplina alimentara dupa un tratament se pot da jos pana la 2- 3 kg fara efort!

Beneficii:Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, tonifica musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii, combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp; amelioreaza vizibil nodulii celulitici; ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine, reeduca muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului

Sfatul nostru:pentru a avea parte de rezultate maxime în lupta cu celulita specialiştii noştri îţi recomandă să apelezi şi la impachetari anticelulitice  cu crema de termosudatie, parafango, fango , namol marin sau uleiuri . Acestea au rolul de a reduce stratul de grăsime, accelerând distrugerea celulelor grase.

Stilul tău de viaţă are şi el o contribuţie majoră aici aşa că îţi recomandăm să consumi cât mai multe fructe şi legume şi să bei cel putin 1 litru si jumatate de apa plata pe zi atât in timpul tratamentului cât şi după încheierea acestuia pentru a păstra rezultatele obţinute.

Sedintele trebuie efectuate intensiv minim de 3 ori/sapatamana, dupa obtinerea rezultatelor dorite fiind suficienta o sedinta la 10 zile pentru intretinere.

Contraindicatii:

Electrostimularea nu este recomandata pentru:
- Persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic in organism.
- Femei insarcinate.
- Persoane care sufera de boli cardiace grave
- Persoane care sufera de tulburari psihice grave.
- Varice in stadiu foarte avansat.
- Epilepsie.
- Tumori osoase.
- Osteoporoza.
- Insuficienta renala