oferte jolie salon

Promotii Speciale


Frumusetea vine din interior , insa aspectul exterior , iti garanteaza starea de bine si succesul !

Profita de cele trei oferte ale acestei luni !!!!
 

32 sedinte remodelare corporala si relaxare - 450 lei

30 sedinte remodelare corporala si relaxare - 300 lei

3 sedinte tratament facial Summer New Skin - 280 lei

 

 

Deseori se spune ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine, depinde de personalitate, de caracter…
Noi spunem ca depinde de tine. De cat de mult iti doresti sa te simti bine. Sa arati bine. Pentru ca tu esti oglinda propriilor tale stari.
Tratamentele corporale te ajuta sa slabesti armonios. Combinate cu un regim de viata sanatos, aceste tratamente au un efect miraculos ajutand la detoxifierea organismului. 

Distributie Aparate Remodelare Corporala
oferte jolie salon

Program

Luni-Vineri

10.00 - 19.00

Sambata

10.00 - 14.00

oferte jolie salon

Newsletter

Cavitatie

Ce este cavitatia ?

Cavitatia este o procedura bazata pe modificari bruste de presiuni inalte aplicate lichidului din celulele tesutului adipos prin supunerea suprafetei externe a dermei la radieri ultrasonice. Este o metoda nechirurgicala, care combate cu ajutorul ultrasunetelor celulita si acumularile de grasimi. Bulele de gaz rezultate in urma aplicarii metodei cavitationiste genereaza o crestere in volum dupa care o implozie a celulelor. Efectul denumit cavitatie degenereaza structura tesutului adipos prin lichefierea celulelor adipoase si distrugerea peretilor celulelor. Celulele adipoase din tesuturi si acizii grasi rezultati sunt dezintegrati si eliminati prin caile limfatice.

Cum actioneaza cavitatia?

Aparatele au fost produse fiind inspirate de procedeele aplicate in tratarea pietrelor la rinichi prin spargere cu ultrasunete . In metoda slabirii prin cavitatie ultrasonica tinta este , in loc de pietre, celulele adipoase. De aceea, aparatele de cavitatie ultrasonic utilizeaza unde de diferite frecvente in comparatie cu cele utilizate in spargerea pietrelor. Testele efectuate au confirmat siguranta si succesul metodei prin cavitatie.

Aparatul cavitatie

Este primul aparat din lume care a unificat cavitatia cu sistemul multipolar RF. Rezultatele operatiunii de cavitatie fiind alaturate celor RF vor genera un efect de subtiere dincolo de asteptari.

Beneficii:

  • Slabire locala
  • Modelarea corpului
  • Reducerea locala a tesutului adipos
  • Strangerea pielii
  • Tratarea celulitei
  • Accelerarea circulatiei sangvine
  • Drenaj limfatic (eliminarea toxinelor si a edemurilor din corp)

Avantaje

Siguranta, nedureros, nu necesita interventii chirurgicale, eficient in implozia celulelor adipoase si tratarea celulitei, puteti continua activitatile cotidiene imediat dupa procedura.

Cum decurge procedura de cavitatie?

Cu o zi inainte si dupa procedura de cavitatie este necesar sa se consume cel putin 2,5 litri de apa. Aceasta este o regula obligatorie pentru ca celulele adipoase topite sa poata fi eliminate din organism. De asemenea este necesar a se consuma zilnic 2 litri de apa. Astfel, celulele adipoase topite prin cavitatei vor putea fi eliminate prin urina.

 In functie de starea pacientului se efectueaza 6 - 10 sedinte. Se fac 1-2 sedinte pe saptamana.

Urmarile procedurii de cavitație

Dupa procedura se poate manifesta o ingrosare a urinei. Acest fenomen este cauzat de eliminarea celulelor adipoase din rinichi și ficat. Cavitatia poate accelera drenajul limfatic si eliminarea celulelor adipoase, rezultatul fiind observant dupa aproximativ o saptamana ca pierdere de greutate.

Contraindicatii cavitatie:
Astm bronsic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.